Αντέλ Εξαρχόπουλος: Εκθαμβωτική στις Κάννες η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός
Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της
Όλα τα βλέμματα, όπως συνηθίζει να κάνει, «μαγνήτισε» η ελληικής καταγωγής γαλλίδα ηθοποιός, Αντέλ Εξαρχόπουλος στις Κάννες,
Το Σάββατο 21 Μαΐου, η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τον ξεκαρδιστικό χαρακτήρα της Soraya στην επιτυχημένη σειρά του Jonathan Cohen «La Flamme», πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τους κινηματογραφικούς της συνεργάτες.
Μάλιστα, είναι μέλος του πεντάστερου καστ της ταινίας «Fumer fait couser» που παρουσιάστηκε εκτός συναγωνισμού στη μεταμεσονύκτια συνεδρία.
Λαμπερή με Total White Look
Στο κόκκινο χαλί η Αντέλ έλαμψε με ένα λευκό τοπ και μια μακριά φούστα της Fendi. Η κολλητή φίλη της Leïla Bekhti, η οποία ήταν επίσης παρούσα στην Croisette, φορούσε επίσης σκουλαρίκια Dolce & Gabanna που αναδείχθηκαν από την πλεγμένη αλογοουρά της.
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- Τραμπ για «Συμβούλιο Ειρήνης» – Επιβεβαιώνει το κάλεσμα στον Πούτιν και απειλεί τον Μακρόν
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκο Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)








