
Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν πυρ έξω από σπίτι Πακιστανών – Τρεις συλλήψεις
Το επεισόδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Τρεις άνδρες, με καταγωγή από το Πακιστάν, συνελήφθησαν καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξαν πυρ έξω από το σπίτι όπου ζουν ομοεθνείς τους στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 33, 18 και 20 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κατηγορούνται για εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον ομοεθνών τους στη Θεσσαλονίκη.
Το επεισόδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι κατηγορούμενοι, για άγνωστη αιτία, κατέφθασαν έξω από το σπίτι όπου διαμένουν ομοεθνείς τους, πυροβολώντας με περίστροφο τουλάχιστον τρεις φορές προς το μέρος τους. Τα θύματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου, ενώ από τα πυρά δεν τραυματίστηκε κανείς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρόσωπο που πυροβόλησε φέρεται να ήταν ο 33χρονος. Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις τα τρία εμπλεκόμενα πρόσωπα εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας, στον Εύοσμο, όπου και συνελήφθησαν, ενώ για συμμετοχή στο ίδιο συμβάν αναζητείται ένας ακόμη Πακιστανός, 22 ετών.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
- Ιράν: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε πρόσωπα και εταιρείες που «διευκόλυναν» τις εξαγωγές πετρελαίου στην Κίνα
- Η ΕΕ προσκαλεί τους Ταλιμπάν στις Βρυξέλλες για συνομιλίες σχετικά με τη μετανάστευση
- Κάτω Πατήσια: Πυρκαγιά σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας
- Ιράν: Μονόδρομος για τις ΗΠΑ η αποδοχή του σχεδίου 14 σημείων της Τεχεράνης, τονίζει ο Γαλιμπάφ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κόφτες και κίνητρα
- Καταρρέει η δημοτικότητα των ΗΠΑ – Τι έδειξε νέα παγκόσμια έρευνα

