
Νέα Σμύρνη: Απαλλάσσεται οριστικά ο «Ινδιάνος» για τα επεισόδια
Ο συγκεκριμένος συλληφθείς, όπως αποδείχθηκε όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων.
Την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα Αθηνών για τον αποκαλούμενο «Ινδιάνο», ο οποίος είχε συλληφθεί μετά για τα θλιβερά γεγονότα της Ν. Σμύρνης, επικύρωσε το Δικαστικό Συμβούλιο της Αθήνας.
Όπως αποδείχθηκε ο συγκεκριμένος συλληφθείς, όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων.
«Φιάσκο με δικαστική βούλα»
Με δήλωσή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Παύλος Σαράκης αναφέρει ότι: «Το φιάσκο της ΕΛ. ΑΣ. με τη σύλληψη του «Ινδιάνου» επικυρώθηκε και με δικαστική βούλα. Όχι μόνο δεν είχε καμία συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις, αλλά ούτε καν ήταν στον τόπο των γεγονότων.
Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για τον τιτάνιο νομικό αγώνα μας, να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη ενός αθώου συμπολίτη μας, που αντιμετώπισε κατασκευασμένες βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες και οδηγήθηκε επί επτά μήνες άδικα στην φυλακή.
Τώρα ήρθε η σειρά να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, οι εμπνευστές αυτής της άθλιας υπόθεσης, που έβλαψαν όχι μόνο τον Αλέξανδρο, αλλά και το κράτος Δικαίου».
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Ανεστίδης στο in μετά τη δικαίωση: Ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο γιατί έδειξα τη σαπίλα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ θα πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – Εκεί «θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα» λέει ο Ρούμπιο



