Ολυμπιακός: Ατομικό ο Μάρτιν, «παίζεται» η συμμετοχή του στο GAME 3 με τη Μονακό
Ο Χασάν Μάρτιν δεν προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό και παραμένει αμφίβολο το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Μονακό.
Με τον Χασάν Μάρτιν να παραμένει εκτός, προπονήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός με το πρήξιμο στο πόδι του από υγρό που είχε μαζευτεί, δεν έχει υποχωρήσει και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ έκανε και θεραπεία.
Ο Μάρτιν θα ταξιδέψει κανονικά για τη Γαλλία, αλλά είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με των playoffs (27/02 – 22:00).
Όσο για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο ΣΕΦ το πρωί της Τρίτης (26/4), θα γευματίσουν όλοι μαζί στο γήπεδο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο όπου θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ. Μάλιστα η ομάδα θα μείνει στη Νίκαια καθώς στο Πριγκιπάτο υπάρχουν αγώνες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Κυριάκο Πιερρακάκη
- Δίκη υποκλοπών: «Ο Δημητριάδης γνώριζε τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, παιδικοί φίλοι με τον Λαβράνο», κατέθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος
- Αναστάσιος Πεπονής: Συνεπής πορεία
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη

