Ο Άγγελος Λάτσιος βρήκε νέο χόμπι – Απίθανες φωτογραφίες
Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μας έδειξε ένα νέο αγαπημένο του χόμπι που δεν είναι άλλο από τις καταδύσεις.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου αγαπά τη θάλασσα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα και κάποιος που δεν τον γνωρίζει προσωπικά.
Μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram αρκεί. Ο Άγγελος Λάτσιος μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις του όπου πρωταγωνιστεί το υδάτινο στοιχείο. Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής μας έδειξε ένα νέο αγαπημένο του χόμπι που δεν είναι άλλο από τις καταδύσεις.
Ο Άγγελος Λάτσιος μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες διακρίνεται να κάνει εξερεύνηση στο βυθό. Αρκέστηκε στη λεζάντα τους να βάλει μια ένα εικονίδιο ψαριού χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το αν πρόκειται για πρόσφατες φωτογραφίες ή για το μέρος στο οποίο είναι τραβηγμένες.
Δείτε την ανάρτηση
- Ο γιος του Αλ Πατσίνο είναι σχεδόν 2 ετών – Η βόλτα με την 31χρονη μητέρα του στο Μπέβερλι Χιλς
- ΔΕΗ myHome Maxima: Νέο σταθερό προϊόν για οικιακούς πελάτες με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες
- Ισραήλ: Τούρκος δημοσιογράφος συνελήφθη ενώ έκανε ρεπορτάζ
- Έφυγε από τη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το ιδιωτικό του τζετ
- Νέο σχολικό κτίριο για τον Δήμο Ιλίου
- Ανδρουλάκης: Ζήτημα αποτελεσματικότητας η ενίσχυση των κοινοτικών συμβουλίων





