Με VAR τα ημιτελικά του Conference League
Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (22/4) πως στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League θα υπάρξει κανονικά η χρήση του VAR.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι το VAR (video assistant referee) θα χρησιμοποιηθεί από στους ημιτελικούς του Europa Conference League, της μοναδικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτή η τεχνολογία, την τρέχουσα σεζόν.
Το VAR θα χρησιμοποιηθεί και στον τελικό αυτού της διοργάνωσης, που θα γίνει στα Τίρανα της Αλβανίας στις 25 Μαΐου.
«Η πιθανή παρουσία του VAR από τους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης την επόμενη σεζόν βρίσκεται υπό μελέτη», πρόσθεσε η UEFA σε σχετική της ανακοίνωση.
Στα ημιτελικά του Europa Conference League η Φέγενορντ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ και η Λέστερ τη Ρόμα στις 28 Απριλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 5 Μαΐου.
- Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες στο Βελούχι για τον αγνοούμενο ορειβάτη – Αγωνία για την τύχη του
- Έπος: Ο Λαπόρτα έπιασε σφουγγαρίστρα και βοήθησε στην πλημμύρα του Καμπ Νου (vids)
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»


