
Τζένη Μπαλατσινού: Μόνος στην Αμερική ο γιος της – Δεν θα πιστεύετε πόσο μεγάλωσε
Ο Μάξιμος Κωστόπουλος είναι μόλις 14 ετών και ταξίδεψε μόνος στην Αμερική για να βρεθεί δίπλα στις αδερφές του
Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο της, Μάξιμο και την κόρη της, Αλεξάνδρα και συγκίνησε τους φίλους της.
Ο Μάξιμος Κωστόπουλος είναι μόλις 14 ετών και ταξίδεψε μόνος στην Αμερική για να βρεθεί δίπλα στις αδερφές του, οι οποίες σπουδάζουν εκεί και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Οι δυο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα κάλεσαν τον μικρότερο αδερφό τους για τις γιορτές του Πάσχα και φυσικά βρέθηκε κοντά τους.
Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα πόσταρε την φωτογραφία με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Σας αγαπώ», με μια κόκκινη καρδιά να συνοδεύει το τρυφερό της μήνυμα.
Δείτε την ανάρτηση
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου




