Λεκαβίτσιους και Ουλανόβας συνεχίζουν στην Ζαλγκίρις
Την επέκταση της συνεργασίας της με τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Εντγκάρας Ουλανόβας, ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Ζαλγκίρις.
Οι Λούκας Λεκαβίτσιους και Εντγκάρας Ουλανόβας θα συνεχίσουν να φοράνε τα πράσινα της Ζαλγκίρις, καθώς η Λιθουανική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τους δύο παίκτες.
Αρχικά ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λούκας Λεκαβίτσιους, θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας μέχρι το 2025, ενώ από την άλλη πλευρά το συμβόλαιο του Εντγκάρας Ουλανόβας θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους έχει 10.2 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα, με τον Εντγκάρας Ουλανόβας να έχει 8.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.
Zalgiris’ cornerstones stay in place! 🇱🇹 Edgaras Ulanovas inks a new two-year deal, while Lukas Lekavicius will stay in Kaunas for at least three more years! ✍
📰: https://t.co/F41hUZzocJ pic.twitter.com/KG4eQz1USF
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) April 10, 2022
- Γροιλανδία κατά Τραμπ: Μην αγγίζετε τα ορυκτά μας
- Πειραιάς: Κατέρρευσε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Ζημιές σε αυτοκίνητα
- Απειλεί ο Ολυμπιακός με Ποντένσε (vid)
- Λειψυδρία: Αύξηση των αποθεμάτων νερού στο φράγμα Πηνειού, ανάσα και για τον Μόρνο μετά την κακοκαιρία
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση για το 2026
- Επίδομα έως 17.500 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Ανοίγει η πλατφόρμα για νέους 18–29 ετών
