Ιωάννα Μαλέσκου: Ανάρτηση όλο νόημα από την παρουσιάστρια – «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα…»
Πώς επέλεξε να απαντήσει σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια εις βάρος της;
Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά σε όσους τη στεναχωρούσαν στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Love It» δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση και έστειλε το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:
«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις.
Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!
Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις».
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια



