Χωρίς αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας – Θηβών
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λ. Αλεξάνδρας και στη Λ. Κηφισίας
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας-Θηβών σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.
Ειδικότερα άρθηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέως τύπου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Πάλαια Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών στο ρεύμα προς Θήβα από το 5ο χιλιόμετρο.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λ. Αλεξάνδρας και στη Λ. Κηφισίας
Εν τω μεταξύ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην Λ. Αλεξάνδρας όσο και στη Λ. Κηφισίας, που είχαν κλείσει από τις 06.00 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο κέντρο της Αθήνας για τον 10ο Ημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 5 χλμ, που είναι σε εξέλιξη.
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»



