Ρωσία: Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας μεταφέρεται ο Ναβάλνι
Μετά από αίτημα της ρωσικής εισαγγελίας
Οι Ρώσοι εισαγγελείς ζήτησαν από ένα δικαστήριο να μεταφέρει τον φυλακισμένο επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν Αλεξέι Ναβάλνι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, μετά το αίτημα για καταδίκη σε επιπλέον 13 χρόνια κάθειρξης, με τις κατηγορίες της απάτης και της περιφρόνησης δικαστηρίου.
Ο Ναβάλνι εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης 2,5 ετών σε σωφρονιστικό ίδρυμα, στη Ρωσία και συγκεκριμένα, ανατολικά της Μόσχας για παραβιάσεις των περιοριστικών όρων που σχετίζονται με τις κατηγορίες, που κατά τον ίδιο είναι κατασκευασμένες για να φρενάρουν τις πολιτικές του φιλοδοξίες.
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών – Αποκαλυπτική μελέτη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442