Κίεβο: Η στιγμή που βομβαρδίζεται πολυκατοικία – Πολίτης τη γλιτώνει για μερικά μέτρα
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει χτύπημα σε κατοικημένη περιοχή στο Κίεβο.
Το Κίεβο δέχεται συνεχώς επιθέσεις, με πολυκατοικία εννιά ορόφων στο Όμπολον να γίνεται στόχος των ρωσικών στρατευμάτων τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Όμως, οι βομβαρδισμοί είναι συνεχείς. Άλλο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει τη στιγμή που ρουκέτα ή πύραυλος χτυπάει κατοικίες, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα προχωράει στον δρόμο ένας πολίτης.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
❗️Video of the moment a shell hit a residential building in Kyiv.#Ukraine #Russia #Kyiv #Odessa #Kharkiv #TPYXA #TPYXAEnglish pic.twitter.com/PvPlrWpAUp
— ТРУХА⚡️English (@TpyxaNews) March 14, 2022
Να σημειώσουμε ότι σε άλλο σημείο του Κιέβου κομμάτια ρωσικού πυραύλου έπεσαν πάνω σε πολυκατοικία και ένα τρόλεϊ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ακόμα άνθρωπος, σύμφωνα με τον σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικών, Άντον Γκεραστσένκο.
Parts of a Russian missile shot down in Kyiv hit a residential building and a trolley bus on Kyrylivska Street.
One person reportedly has been killed.
Photo: Interior Ministry advisor Anton Gerashchenko via Telegram. pic.twitter.com/HHvHRzGSVG
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) March 14, 2022
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι






