Ντουράντ: «Είναι γελοίο να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στο γήπεδο και ο Κάιρι να μην παίζει»
Ο Κέβιν Ντουράντ άφησε αιχμές για την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Κάιρι Ίρβινγκ
Ο Κέβιν Ντουράντ μετά την απίστευτη εμφάνισή του κόντρα στους Νικς με 53 πόντους και τη νίκη των Νετς με 110-107 μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη και στα εντός έδρας ματς της ομάδας του Μπρούκλιν.
Ο αμερικανός σούπερ σταρ θεωρεί ακατανόητη την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην επιτρέπεται στον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει.
«Είναι γελοίο! Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Στο γήπεδο μπαίνουν πλέον άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι, σωστά; Κι εμείς έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο πλέον, αλλά όχι να αγωνιστεί. Δεν το καταλαβαίνω! Δε βγάζει νόημα! Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» τόνισε ο KD.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να άρει τους περιορισμούς.
«Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια λογική, αλλά τώρα απλώς φαίνεται ηλίθιο. Σαν κάποιος να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της ισχύος του. Μάλλον ο δήμαρχος προσπαθεί να τραβήξει λίγο την προσοχή. Καλά θα κάνει όμως να βρει τη λύση σύντομα» πρόσθεσε.
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»



