ΚΙΝΑΛ για Ζαχάροβα: Η ηγεσία της Ρωσίας καταδικάζει τη χώρα της σε διεθνή απομόνωση
«Η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια» σχολίασε το ΚΙΝΑΛ σχετικά με τις δηλώσεις της Μ. Ζαχάροβα
«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία «βάρβαρη και παράνομη» και δηλώνει πως η Ελλάδα την καταδικάζει, καθώς «στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου».
«Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Διαβάστε επίσης Στο ναδίρ οι σχέσεις με τη Ρωσία – Η ρήξη που θέλει να αποφύγει η Αθήνα
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:
«Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Μαρία Ζαχάροβα, που πριν μερικές μέρες ειρωνευόταν την διεθνή κοινή γνώμη αναφορικά με το πότε θα γίνει η εισβολή για να προγραμματίσει τις διακοπές της, σήμερα με χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια πρόσφυγες συνεχίζει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας.
»Η Ελλάδα καταδικάζει τη βάρβαρη και παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και στέκεται πάντα στην πλευρά του απόλυτου σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Με το ρωσικό λαό μας συνδέουν ιστορικοί δεσμοί, αλλά η ηγεσία της Ρωσίας με τις επιλογές της, που βασίζονται σε έναν επικίνδυνο αυτοκρατορικό αναθεωρητισμό, καταδικάζει τη χώρα σε διεθνή απομόνωση και οδηγεί την ανθρωπότητα σε σκοτεινά μονοπάτια».
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΓ’)
- Πίσω στο συνεργείο ο πύραυλος του Artemis ΙI – Τον Απρίλιο η ιστορική επιστροφή της NASA στη Σελήνη
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου
- Ιράν: Μαζί με το αεροπλανοφόρο πλησιάζει η ώρα αποφάσεων για τις ΗΠΑ – Τρεις επιλογές για τον Τραμπ
- «Διπλό» των Σπερς στο Ντιτρόιτ – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ
- Έβρος: Σοβαρά προβλήματα στο Σουφλί μετά τη θραύση αναχώματος – «Νέα δοκιμασία για τους αγρότες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442