Γκουαρντιόλα: «Οι πολιτικοί απέτυχαν εντελώς…»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να μιλήσει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και εξαπέλυσε… πυρά κατά των πολιτικών.
«Πυρά» κατά των πολιτικών εξαπέλυσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα όταν κλήθηκε να μιλήσει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία!
«Οι πολιτικοί θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτά τα πράγματα, αλλά καταλήγουν να συμβαίνουν επειδή απέτυχαν εντελώς. Συμβαίνει επειδή δεν μπορούν να το λύσουν. Αθώοι άνθρωποι υποφέρουν και συνεχίζει να συμβαίνει. Το ΝΑΤΟ και τα ευρωπαϊκά έθνη απέτυχαν».
Λόγια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να μιλήσει για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
«Είναι ανησυχητικό, ο πόλεμος συνεχίζεται και η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν είναι για ένα κομμάτι γης, ούτε για μια σημαία, αλλά μόνο για χρήματα, όπως συνέβη στη Συρία, το Αφγανιστάν ή τη Γιουγκοσλαβία με τον θάνατο αθώων ανθρώπων», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής.
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τις χειρονομίες και τις πρωτοβουλίες που προτείνονται από την Premier League, αλλά αναγνώρισε ότι δεν έχουν πραγματική αποτελεσματικότητα στη σύγκρουση. «Είναι σημαντικά, αλλά τελικά είναι απλώς χειρονομίες.Όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο, προσωπικά και συλλογικά, κάνουν κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
- Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για την ΕΣΔΑ… αν ξέρουν τι είναι
- Πράξη φιλοζωίας στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ρεπόρτερ ήπιε αλκοόλ, άρχισε να λέει ασυναρτησίες, έγινε viral και ζήτησε συγγνώμη
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια στο MEGA