Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μαζί με παιδότοπο και υπαίθριο γυμναστήριο με ταρτάν στίβου κατασκευάζονται στη Γλυφάδα και όπως τόνισε ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου θα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο.

«Δύο ακόμα καινούργιες υποδομές σύντομα θα είναι έτοιμες στη Γλυφάδα! Η ποιότητα κάθε πόλης είναι και οι δημόσιοι χώροι της. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια. Τα πάρκα και οι πλατείες. Οι χώροι άθλησης και αναψυχής. Στη Γλυφάδα είναι μόνιμη η έννοια μας να δημιουργούμε καινούργιες δημόσιες υποδομές – σύγχρονες, όμορφες, ποιοτικές. Οι εργασίες προχωράνε με πυρετώδεις ρυθμούς για δύο νέους δημόσιους χώρους, υψηλότατων προδιαγραφών.

Α) Ο πρώτος είναι ένα πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους, μαζί με ένα παιδότοπο που επίσης δημιουργούμε από το μηδέν (στο τετράγωνο Επαμεινώνδα-Ηφαίστου-Δημελά-Ποσειδώνος).
Ένα έργο που κατασκευάζεται με βιοκλιματικά υλικά, με συγχρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Β) Ο δεύτερος είναι ένα μεγάλο υπαίθριο γυμναστήριο, για μικρούς και μεγάλους, μαζί με ταρτάν στίβου περιμετρικά (στο τετράγωνο Δημελά-Ηρακλείτου-Μήδειας-Τυρταίου).

Λεπτομέρειες και για τα δύο αυτά έργα πνοής για την πόλη μας θα παρουσιάσουμε σύντομα με τις εικόνες της υλοποίησης», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

«Οφείλω επίσης να υπενθυμίσω ότι οι δύο αυτές εκτάσεις αγοράστηκαν από το Δήμο μας περίπου προ δεκαετίας επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη και είμαστε πολύ χαρούμενοι που – μετά από πολλές δυσκολίες – τις αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής για όλη τη Γλυφάδα μας.
Συνεχίζουμε».