Πόλεμος στην Ουκρανία: Παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ αφήνει την προπονητική και ετοιμάζεται να πολεμήσει κατά της Ρωσίας
Ο Όλεγκ Λούζνι δήλωσε πως θα μείνει στην Ουκρανία για να πολεμήσει κατά της Ρωσίας.
Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ραγδαίες εξελίξεις από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ και βοηθός προπονητή στη Ντιναμό Κιέβου, Όλεγκ Λούζνι, δήλωσε πως θα μείνει στην πατρίδα του και θα πολεμήσει για την αντιμετώπιση της ρωσικής εισβολής.
«Η κατάσταση είναι τρομακτική. Θα ήθελα να έρθω να δουλέψω ως προπονητής στην Αγγλία, αλλά πρώτα από όλα θα μείνω εδώ για να παλέψω για τους ανθρώπους μου, τη χώρα μου και τη δημοκρατία.
Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα, γιατί χάνονται ανθρώπινες ζωές και διαλύονται οικογένειες. Μια χώρα δέχεται εισβολή και καταστρέφεται, για ποιον λόγο; Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την εγκληματική εμπόλεμη κατάσταση».
- Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες στα σκάνδαλα των υποκλοπών και του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η αντιπολίτευση
- 50 εκ. Ευρώ για το 2026 από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους της χώρας για δράσεις πυροπροστασίας
- Ποιος σφυρίζει στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις
- Βρετανία: Συναγερμός για κρούσματα μηνιγγίτιδας μετά από πάρτι – Δύο νεκροί, ουρές για αντιβιοτικά
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ


