Εμφάνιση από άλλες εποχές έκανε στο «Μεστάγια» η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν ένα από καλύτερα τους παιχνίδια με τον Τσάβι στην τεχνική τους ηγεσία και πέρασαν άνετα από την έδρα της Βαλένθια, επικρατώντας της ομάδας του Μπορδαλάς με 4-1.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε χατ-τρικ, η Μπάρτσα έδειξε χαρακτήρα και μάλιστα έδωσε ταυτόχρονα και θέαμα, παίζοντας με τον κλασικό και αγαπημένο τρόπο που προσπαθεί να επαναφέρει ο Τσάβι στο κλαμπ.
Και μέχρι στιγμής, ο 41χρονος δείχνει να δικαιώνεται. Τόσο με βάση τις εμφανίσεις, τόσο και (κυρίως) με τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που ανέλαβε ο Τσάβι την ομάδα, μονάχα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, με τη διαφορά μάλιστα να είναι μικρή.
Συγκεκριμένα, επί ημερών Τσάβι, η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να «μαζέψει» 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα της Μαδρίτης έχει συγκεντρώσει στο συγκεκριμένο διάστημα 30 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα που έχει μεγαλύτερη συγκομιδή.
Ένα στοιχείο που αποδεικνύει περίτρανα πως ο Ισπανός τεχνικός βάζει σιγά-σιγά στο σωστό μονοπάτι και πάλι τους «μπλαουγκράνα»…
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.