Γιώργος Παπαδόπουλος: Η Φουρέιρα δεν είχε την αντίδραση που περίμενα για το «Αεράκι»
Το τραγούδι που γράφτηκε πριν 9 χρόνια δεν άρεσε στην αρχή στην τραγουδίστρια
Τις λεπτομέρειες πίσω από την τεράστια επιτυχία το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA STAR ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Όπως λέει ο καλλιτέχνης, το τραγούδι το έγραψε πριν από 9 χρόνια.
«Είχα πολύ ενθουσιασμό όταν το έγραψα γιατί ένιωθα ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Κάλεσα σπίτι μου την Ελένη Φουρέιρα, της το έβαλα να το ακούσει αλλά η αντίδρασή της δεν ήταν αυτή που περίμενα».
Και συνεχίζει:
«Η Ελένη είχε κάποιες αμφιβολίες για τον στίχο. Φοβόταν, δεν ήταν σίγουρη. Της ήρε 9 χρόνια να το αποφασίσει και χαίρομαι που το αποφάσισε κάλλιο αργά παρά ποτέ».
Ο ερμηνευτής αναφέρθηκε και στο τραγούδι του «Όλοι μου Λένε» λέγοντας:
«Όταν έγραψα το ‘Όλοι μου Λένε’ το 2016, ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία, το αγαπώ πολύ αυτό το τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε στη Θεσσαλονίκη».
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ



