Κέρκυρα: Η στιγμή της διάσωσης των δύο εγκλωβισμένων επιβατών
Συνολικά, έχουν διασωθεί 280 άτομα μετά και τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών
Μεγαλώνει η αγωνία για τους αγνοούμενους επιβάτες του πλοίου Euroferry Olympia που έπιασε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας, ενώ συγκλονίζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των δύο εγκλωβισμένων οδηγών.
Μετά από μεγάλη επιχείρηση, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατέβηκαν από το Super Puma με σκοινί στο κατάστρωμα του πλοίου, προκειμένου να βρουν τους δύο εγκλωβισμένους.
Ελικόπτερο παρέλαβε τους δύο άνδρες με το ειδικό δίχτυ και τους απομάκρυνε από το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους.
Οι δύο άνδρες που απεγκλωβίστηκαν μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, απ’ όπου θα διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Δείτε καρέ-καρέ την επιχείρηση διάσωσης:
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί άλλα πέντε άτομα εντός του πλοίου και αναμένεται νέα επικίνδυνη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους.
Συνολικά, έχουν διασωθεί 280 άτομα μετά και τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών.
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
