Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή και ο 12ος κατηγορούμενος
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη μετά την απολογία του στην ανακρίτρια
Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο κατηγορούμενος ο οποίος επέβαινε στο τρίτο αυτοκίνητο, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο εκκίνησης του επεισοδίου, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Ήξερα μόνο τον 25χρονο
Του ζητήθηκε και δέχτηκε, να μεταφέρει, ελλείψει αυτοκινήτων, τρία άτομα που δεν γνώριζε στην περιοχή Χαριλάου.
“Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν όπλα στα χέρια τους” φέρεται πως ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.
- Πώς ξεπερνάμε τη μελαγχολία μετά τις γιορτές;
- Έπεσαν τσιμέντα από γέφυρα στη Νέα Ιωνία
- Σαρωτικοί έλεγχοι για Airbnb – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα
- Πώς πέθανε ο έρωτας των millennials για το ίντερνετ
- Συνταγή: Σπαγγέτι με σολομό και σπαράγγια
- Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας
- Ιράν: Ο γιος του άλλοτε σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν «με τον λαό»
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-150x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)
























































![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442