Μενίδι: Ποινική δίωξη στον αστυνομικό που κατηγορείται για τη δολοφονία του 44χρονου
Ξέσπασαν οι συγγενείς του 44χρονου που βρέθηκε νεκρός σε οικόπεδο στο Μενίδι, όταν αντίκρυσαν τους δύο συλληφθέντες την στιγμή που οδηγούνταν στον Ανακριτή για την απολογία τους.
Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε στον αστυνομικό που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου Ρομά ο οποίος επιχείρησε να κλέψει ένα air condition την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι.
Για συνέργεια στην παραπάνω πράξη διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να είχε συμμετοχή στην αξιόποινη πράξη. Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν.
Οργή των συγγενών του θύματος
Εν τω μεταξύ, την οργή των συγγενών του 44χρονου που βρέθηκε νεκρός σε οικόπεδο στο Μενίδι, αντιμετώπισαν οι δύο συλληφθέντες την ώρα που μεταφέρονταν από τον Εισαγγελέα προς τον Ανακριτή για να απολογηθούν.
Συγγενείς του θύματος, τούς προπηλάκισαν ενώ η μητέρα του 44χρονου πέταξε μπουκάλι προς το μέρος τους. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έβριζαν τους δύο κατηγορούμενους ενώ άλλοι έλεγαν ότι «θα τους βρει κακό».
Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άνδρα, εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή (13/02) σε οικόπεδο επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων.
- Άρης και οι πιθανότητες για την 5άδα – Το πρόγραμμα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου (pics)
- Το Παλάτι «καίει» τον Άντριου: «Βαθιά ανήσυχοι» οι Γουίλιαμ και Κέιτ για το σκάνδαλο Έπσταϊν
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεταφορά του παιδιού που έπεσε στο σιντριβάνι – Οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)

