Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποκετίνο… ελπίζει για Νεϊμάρ
Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με την επιστροφή του Νεϊμάρ στην αγωνιστική δράση.
Συγκρατημένα αισιόδοξος είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σχετικά με την επιστροφή του Νεϊμάρ στα γήπεδα και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, στον πρώτο «τελικό» για τους «16» του Champions League, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (15/2, 22:00) στο Παρίσι.
Ο 30χρονος αρχηγός της «σελεσάο», προέρχεται από τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και αναφερόμενος στο θέμα, ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε:
«Δεν ξέρουμε, το εξετάζουμε καθημερινά. Είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή, αφού η εξέλιξή της αποθεραπείας είναι πολύ καλή.
Ελπίζω να είναι εκεί, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός και γενικά να μην υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, καθώς δεν βασίζονται σε κάτι αληθινό. Υπάρχει πιθανότητα, ο Νεϊμάρ να είναι εκεί, επειδή είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα».
- Ερντογάν: «Η Δύση χάνει όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για να καταδικάζει και να απειλεί άλλες χώρες»
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα ανοικτά της Κρήτης
- Ο Τραμπ ζητά αύξηση των αμυντικών δαπανών κατά 500 δισ. δολάρια για να φτιάξει τον «Ονειρικό Στρατό»
- Χαϊδάρι: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο πεζό στη Λεωφόρο Αθηνών
- Γιατί οι βρετανικές παμπ ζητούν κρατική στήριξη
- Βενεζουέλα: 100 οι νεκροί «μέχρι στιγμής» στην επίθεση των ΗΠΑ και παρόμοιος αριθμός τραυματιών