Κόνιασπορ: Έβαλε δύο γκολ και αποχώρησε τραυματίας ο Χασάν
Ο Αχμέντ Χασάν πέτυχε δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου της Κόνιασπορ με την Καραγκιουμρούκ, αλλά αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού.
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε ο Αχμέντ Χασάν που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στην Καραγκιουμρούκ, το ένα με κοντινό πλασέ και το άλλο με εκτέλεση πέναλτι, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας.
Συγκεκριμένα, ο Χασάν αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων και με το σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι σε εκείνο το χρονικό σημείο στο 2-2. Ο 28χρονος άσος μετρά συνολικά 24 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ με την Κόνιασπορ σε όλες τις διοργανώσεις.
GOL | 🔴⚫️ V. F. Karagümrük 1 🆚 1 İH Konyaspor 🟢⚪️
⚽️ Hassan 11′ pic.twitter.com/nvF9iztc64
— A Spor (@aspor) February 8, 2022
🔴⚫️ V. F. Karagümrük 1 🆚 2 İH Konyaspor 🟢⚪️
⚽️ 20′ Ahmed Hassan (pen.) pic.twitter.com/XmZ0QSxyx1
— A Spor (@aspor) February 8, 2022
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;
- Ακάθεκτη η κλιματική κρίση στην Ελλάδα: Ξηρασία, ακραίες βροχοπτώσεις, συρρικνωμένος Μόρνος, σπάνιες χιονοπτώσεις
- Τέιλορ Σουίφτ: Η νεαρότερη γυναίκα που μπαίει στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο αναγγέλλει «τριμερή» συνάντηση με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων


