Βαλένθια – Σοσιεδάδ 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν στο «Μεστάγια»
Ισοπαλία που δεν ευνοεί καμία από τις δύο στο «Μεστάγια», με τη Βαλένθια και τη Σοσιεδάδ να μένουν στο 0-0.
Όλα… μηδέν στο «Μεστάγια». Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν μπόρεσαν να βρουν ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι «κόλλησαν» στο 0-0, αφήνοντας και οι δύο από δύο σημαντικούς βαθμούς.
Οι Βάσκοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να μένουν οριστικά εκτός τετράδας και μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής της La Liga. Στο -5 από την Ευρώπη και με μάτς περισσότερο οι «νυχτερίδες».
Η Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μάλιστα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ογιαρθάμπαλ και τον Πόρτου. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα στα τελευταια λεπτά θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «τρίποντο», εάν ο Χιλ είχε πλασάρει σωστά.
Το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό…
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τιερί, Κομέρ (70′ Ράσιτς), Μοσκέρα (46′ Σολέρ), Γκαγιά, Φουλκέρ, Μούσα (80′ Ντούρο), Γκιλαμόν, Μορίμπα (70′ Γκέδες), Χιλ, Μάξι Γκόμες (81′ Μάρκος Αντρέ).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ (90’+1′ Θαλδούα), Θουμπέλδια (64′ Ελουστόνδο), Λε Νορμάν, Ντιέγκο Ρίκο, Ραφίνια (73′ Σίλβα), Μερίνο, Θουμπιμένδι, Πόρτου (73′ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ, Σορλόθ (64′ Ίσακ).
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
