Βαγγέλης Μαρινάκης: Το λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε – όπως κάνει κάθε χρόνο – στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο για να τιμήσει τα 21 αδικοχαμένα παιδιά της τραγωδίας του 1981.
Επίσης ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7» πραγματοποίησε το Σάββατο την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Μουσείου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία έγινε με ραντεβού και η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκε λίστα αναμονής.
Η ετήσια αιμοδοσία στην μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7» έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Στη Σόφια για να «κλειδώσει» την πρωτιά ο Ολυμπιακός – «Τελικός» στη Roig Arena για τον Παναθηναϊκό με τη Βαλένθια
- Έλειπε ο Γουεμπανιάμα, «χόρευε» ο Φοξ για τους Σπερς (vids)
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442