Δολοφονία Άλκη: Στυλιάρια και κοντάρια βρέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια
Μπαράζ ερευνών από την αστυνομία σε συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα και στην Αττική στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
- Διαβάστε επίσης: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια
Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου τα χαράματα της τρίτης (01.02.2022) ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μπαράζ ερευνών από την αστυνομία σε συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.
Οι έφοδοι της αστυνομίας ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα είχαμε ανάλογες κινήσεις σε συνδέσμους ομάδων στην Αθήνα.
Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια και βρήκαν στυλιάρια και κοντάρια, τα οποία και… μάζεψαν. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν στα οχήματα τους και κάποιες μεγάλες σακούλες, γεμάτες ευρήματα.
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
