Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: «Δεν έχω μίσος για κανέναν», λέει ο παππούς του

Δολοφονία Άλκη: «Δεν έχω μίσος για κανέναν», λέει ο παππούς του

Συγκλονίζει με την ανθρωπιά του και το μεγαλείο της ψυχής του ο παππούς του 19χρονου Άλκη

Συγκλονίζει ο παππούς του αδικοχαμένου 19χρονου Αλκη. «Δεν έχω μίσος για κανέναν» λέει για τους δολοφόνους του εγγονού του, που τα ξημερώματα της Τρίτης του έκοψαν με το πιο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής του.

«Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης. Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα» λέει και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου που ανέθρεψα και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών είναι υπερήφανοι;»

Ο παππούς του αδικοχαμένου παλικαριού που υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια στη χωροφυλακή, όταν ερωτάται για τα συναισθήματα που τρέφει για τους δολοφόνους του εγγονού, εκπλήσσει με την απάντηση του. «Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει» λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αφήνει αιχμές και για το νομικό πλαίσιο της χώρα μας, που δίνει όπως λέει την ευκαιρία σε άτομα που έχουν διαπράξει παράνομες πράξεις λόγο τις ελαστικότητας των νόμων να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

«Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί, αλλά και αυτούς δεν τους αφήνουν να κάνουν τίποτα. Ύστερα τι να πούμε. Υπάρχουν άτομα που η αστυνομία τα έχει πιάσει εκατό φορές και πάλι κυκλοφορούν έξω. Έτσι δεν πάει μπροστά η κοινωνία. Δημοκρατία ωραία είναι αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων. Άμα δεν σέβεσαι τον απέναντι σου δεν είσαι τίποτα» , καταλήγει ο κ. Καμπανός.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024