Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το μαρτύριο – Τέσσερα νέα κρούσματα
Τέσσερα μέλη του Ολυμπιακού βρέθηκαν θετικά στον κοροναϊό, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τη Ρεάλ.
Ο κοροναϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ολυμπιακό, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τέσσερα νέα κρούσματα.
Ο covid έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Ολυμπιακό να ενημερώνει πως δύο παίκτες και δύο μέλη της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον νέο ιό.
Μεγάλο το πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τους Πειραιώτες να προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Τετάρτης (2/2) με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/01) τέσσερα μέλη της ομάδας μας (δύο παίκτες και δύο μέλη του σταφ) βρέθηκαν θετικά στον Covid 19.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα
- Από τα βιομηχανικά απόβλητα σε παγκόσμιο φαινόμενο: Είναι το γκλίτερ πολιτικό statement;
- Η ζωή μετά τον χωρισμό: Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού;
- Αδιαφάνεια τιμών στα φάρμακα και καθυστέρηση νέων θεραπειών στην Ευρώπη
- Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η πιο εξουθενωτική ηλικία στη ζωή του ανθρώπου
- Χρέη: Διπλή η παραγραφή οφειλών προς ΕΦΚΑ


