Ο πορτογάλος Γκοντίνιο στη μεγάλη μάχη της Τούμπας
Τον πορτογάλο διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA όρισε η ΚΕΔ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
Τους διαιτητές της 20ής αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ.
Φυσικά, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεγάλη αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Εκεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον πορτογάλο διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο.
Πρόκειται για έναν ρέφερι από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA.
Ο 36χρονος είναι διεθνής την τελευταία πενταετία, και μάλιστα το Σεπτέμβριο σφύριξε μόλις το πρώτο του παιχνίδι του σε ευρωπαϊκούς ομίλους, δίνοντας το «παρών» στην αναμέτρηση Ζόρια-Ρόμα για τα γκρουπ του Conference League.
Βοηθοί του θα είναι οι επίσης πορτογάλοι Ρουί Τεϊσέιρα, Πέδρο Μότα, 4ος ο Κουτσιαύτης, στο VAR ο Ούγκο Μιγκέλ με AVAR τον Μωυσιάδη.
Από εκεί και πέρα, ξένος διαιτητής θα υπάρχει και στο Ιωνικός-Ατρόμητος, όπου θα βρεθεί ο μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βλάνταν Τοντόροβιτς, Μιλούτιν Ντούκιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Μιγκέλ που θα δώσει το «παρών» και στην Τούμπα.
Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Σιδηρόπουλος με VAR τον Μανούχο, στο ΑΕΚ-Βόλος ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Καραντώνη, στο Λαμία-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης με VAR τον Παπαδόπουλο, στο Παναιτωλικός-Άρης ο Τζήλος με VAR τον Ζαμπάλα και στο ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων ο Ευαγγέλου με VAR τον Γκορτσίλα.
- Συνελήφθη ο ακτιβιστής Τόμι Όλσεν της Aegean Boat Report και εκδίδεται στην Ελλάδα
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»





