Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς - Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές»

Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς – Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρει το… λιμάνι του, με τον Πορτογάλο προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 51χρονο, δίνοντας το σύνθημα για νέες επιτυχίες.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του, για το γεγονός πως ο σπουδαίος Πορτογάλος κόουτς θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους «ερυθρόλευκους» μέχρι και το 2024.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς, υπογραμμίζοντας πως δε χρειάστηκε να συζητήσουν πολλά για το νέο συμβόλαιο. Η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση των δυο πλευρών είναι δεδομένη, με τον 51χρονο να παραμένει στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες  στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024