Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρει το… λιμάνι του, με τον Πορτογάλο προπονητή να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 51χρονο, δίνοντας το σύνθημα για νέες επιτυχίες.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του, για το γεγονός πως ο σπουδαίος Πορτογάλος κόουτς θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους «ερυθρόλευκους» μέχρι και το 2024.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς, υπογραμμίζοντας πως δε χρειάστηκε να συζητήσουν πολλά για το νέο συμβόλαιο. Η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση των δυο πλευρών είναι δεδομένη, με τον 51χρονο να παραμένει στον ερυθρόλευκο πάγκο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.
Γι αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας.
Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.