Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Δεν είναι μόνο τα χιόνια, αλλά και οι άνεμοι. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει προκαλέσει προβλήματα και στα δρομολόγια των πλοίων.
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει προκαλέσει προβλήματα σε όλα τα μέτωπα. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Αγ. Μαρίνα -Νέα Στύρα και Κεραμωτή -Λιμένα Θάσου.
Έκκληση στους επιβάτες
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων που μπορεί να υπάρξουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
- Κατρίνης: Η χώρα δεν μπορεί να επαναλάβει τα ίδια λάθη στο SAFE 2
- Οι ΗΠΑ αποφασίζουν για δημιουργία βάσης στη Σελήνη και παράταση ζωής για τον ISS
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Θα λογοδοτήσουν όλοι, και ο Μητσοτάκης και ο Δημητριάδης – Ήττα της κυβέρνησης η απόφαση
- Νομοσχέδιο για παράνομο τζόγο: «Καμπάνες» έως 800.000 ευρώ, black list ιστοτόπων και κυρώσεις σε influencers
- Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου – «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η σκέψη όλων να γίνει η φωνή του»
- Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι: «Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος σε ένα μήνα»




