
Mega Καλημέρα: Εκτός αέρα η εκπομπή λόγω της κακοκαιρίας
To Μεγάλο Κανάλι έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά του, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την «Ελπίδα».
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε σφοδρή χιονόπτωση στην Αττική ντύνοντας τα πάντα στα λευκά και δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε όλο το λεκανοπέδιο.
Η νύχτα ήταν ιδιαίτερα μακρά και δύσκολη για τους κατοίκους, με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Αττική Οδό, όπου οδηγοί και επιβάτες παρέμειναν και παραμένουν εγκλωβισμένοι.
Επειδή λοιπόν η επικαιρότητα τρέχει, το Mega αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμά του και να παρατείνει την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις χιονοπτώσεις.
Έτσι, το «Mega Καλημέρα» θα μείνει εκτός αέρα.
Το ίδιο συμβαίνει και με το «Happy Day» στον Alpha, όπου στη θέση του υπάρχει έκτακτη εκπομπή.
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu
- Τραγωδία στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
- Το Γεωπάρκο Μετεώρων στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO
- Μαρινέλλα – Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους λόγους
- Ενοίκια: Τέλος τα μετρητά για την πληρωμή από 1η Απριλίου


