
Σεξουαλική παρενόχληση σε πανεπιστήμιο στην Πάτρα: Σε εξέλιξη ΕΔΕ – Τι λέει ο πρύτανης
Έχει διαταχθεί ήδη ένορκη διοικητική εξέταση από τον πρύτανη του πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, με τον φάκελο της υπόθεσης να έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πατρών.
Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από καταγγελία φοιτήτριας του.
Όπως αποκάλυψε σήμερα Δευτέρα η εφημερίδα «Γνώμη», σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, μετά από καταγγελία απόφοιτης και διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία μετά την ορκωμοσία του διδακτορικού τίτλου σπουδών, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του Τμήματός της.
ΕΔΕ σε εξέλιξη για την σεξουαλική παρενόχληση
Η καταγγελία έγινε πριν από έναν μήνα στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την διαβίβασε στον εισαγγελέα, ενώ ταυτόχρονα διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ.
«Μόλις έγινε η καταγγελία, αμέσως την έστειλα στην εισαγγελία και περιμένω και διέταξα και ΕΔΕ. Δεν θέλω να κάνω δίκη προθέσεων» δήλωσε στο pelop.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα
- Κοινή δήλωση των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας, Ιταλίας και Μάλτας για το μεταναστευτικό
- Γιατί οι βετεράνοι της Wall Street φοβούνται ένα νέο κραχ
- Ελεγχόμενη έκρηξη μεγάλης ισχύος προκάλεσε σύγχυση στο Ισραήλ [βίντεο]


