Πέθανε ο ψυχίατρος Κώστας Γκοτζαμάνης
Γεννημένος στη Λάρισα το 1957, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ την περίοδο 1975 έως 1981.
Πέθανε σε ηλικία 64 ετών από εγκεφαλικό ο γνωστός ψυχίατρος και συγγραφέας, Κώστας Γκοτζαμάνης.
Γεννημένος στη Λάρισα το 1957, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ την περίοδο 1975 έως 1981.
Έζησε στην Οία της Σαντορίνης ως σύζυγος της αγροτικού γιατρού και για δυο χρόνια ήταν αγροτικός γιατρός στον Μόλυβο της Λέσβου.
Από το 1988 ζούσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη μετάφραση και την επιμέλεια βιβλίων σχετικών με το αντικείμενο της ψυχιατρικής.
Το 2000 ανέλαβε μετά από ειδικό διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας τη συγγραφή των βιβλίων της Σεξουαλικής Αγωγής για τους μαθητές του λυκείου (βιβλίο του καθηγητή και βιβλίο του μαθητή).
Το 2014 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το βιβλίο του «Μεγαλώνοντας (με) το παιδί μου», ένας σύγχρονος οδηγός επιβίωσης για οικογένειες και άτομα και το 2020 το βιβλίο του «Πανικός – Η μεγάλη εξέγερση μέσα μας», όπου καταθέτει τη δική του επιστημονική θέση για την αιτιολογία της Διαταραχής Πανικού και προτείνει μια διαφορετική, αποτελεσματική θεραπευτική προσέγγιση. Δημιούργησε και διευθύνει το επιστημονικό θεραπευτικό κέντρο «Τόπος Ψυχοθεραπείας», που αποτελεί έναν τόπο συνάντησης κλασικών και εναλλακτικών θεραπευτικών προσεγγίσεων.
- «Αυτά είναι τα μυστικά της επιτυχίας του Κομπανί στην Μπάγερν»
- Ιράν: Για 30 ώρες έκαιγε η φωτιά στο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις
- «O θάνατος ενός ηθοποιού» έρχεται στο ΠΛΥΦΑ
- Νέο πλήγμα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου



