Απόρησε ο Λεβαντόφσκι με τον Μέσι – «Ελπίζω να μην είναι κάτι προσωπικό»
Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από την FIFA συνεχίζει να προκαλεί πολλές συζητήσεις, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σχολιάζει τη στάση του Λιονέλ Μέσι.
Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από την FIFA κατέληξε στα χέρια του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό επιθετικό να αφήνει πίσω του Λιονέλ Μέσι και Μοχάμεντ Σαλάχ.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έδωσε ούτε μία ψήφο στον φορ της Μπάγερν Μονάχου, επιλέγοντας τους συμπαίκτες του Νεϊμάρ και Μπαπέ, αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ.
Η επιλογή του Αργεντινού σούπερ σταρ να μην ψηφίσει τον Λεβαντόφσκι ξάφνιασε πολλούς, με τον επιθετικό των Βαυαρών να απορεί.
«Οσον αφορά την επιλογή του Μέσι, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος που μπορεί να τον θύμωσε. Προσωπικά ελπίζω ότι όλα είναι εντάξει μεταξύ μας. Αυτή ήταν η επιλογή του, πρέπει να την σεβαστώ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεβαντόφσκι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.