Ισχυρός σεισμός πάνω από 6 Ρίχτερ στην Κύπρο
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή θύματα
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στο θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Κύπρου.
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS), ο σεισμός είχε μέγεθος 6,6 βαθμών. Νωρίτερα, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) είχε υπολογίσει πως η ισχύς του ήταν 6,4 βαθμοί, αναθεωρώντας την αρχική του εκτίμηση (6,5).
Από τη δική του πλευρά, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών υπολόγισε ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,4 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Η δόνηση σημειώθηκε στις 03:07, σε βάθος 19,6 χιλιομέτρων, 112 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Λεμεσού, σύμφωνα με το EMSC.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή θύματα.
- Η τρομερή αντίδραση του Πιτίνο στο buzzer beater νίκης της ομάδας του (vid)
- Ο Κιρ Στάρμερ καταδικάζει τη «βαθιά σοκαριστική αντισημιτική επίθεση» στο Λονδίνο
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Μπορεί το βούρτσισμα των δοντιών να σώσει από τον καρκίνο του μαστού;
- Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ μετά τις πιέσεις ΗΠΑ Ισραήλ να εμπλακεί στον πόλεμο η ΕΕ
- Κάρι Αν Φλέμινγκ: Πέθανε η ηθοποιός των «iZombie» και «Supernatural» σε ηλικία 51 χρόνων


