Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σεβίλλη παραμένει στο «κυνήγι» της Ρεάλ (1-0)

Η Σεβίλλη παραμένει στο «κυνήγι» της Ρεάλ (1-0)

Η Σεβίλλη νίκησε, εντός έδρας, με σκορ 1-0 τη Χετάφε και παραμένει έτσι στο κυνήγι της πρώτης Ρεάλ Μαδρίτης, μειώνοντας τη διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Ακάθεκτη στο κυνήγι τη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να βρίσκεται η Σεβίλλη, που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Χετάφε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Ανδαλουσιανοί, που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ράφα Μιρ στο 22′, ανεβαίνοντας έτσι στους 44 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο μέρος η Σεβίλλη είχε την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Όμως στο 22ο λεπτό του ματς, στο πρώτο της σουτ εντός εστίας, κατάφερε να προηγηθεί κάνοντας το 1-0 με δράστη τον Ράφα Μιρ. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ να είναι στο 1-0.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές αλλαγές, η Σεβίλλη διατηρούσε τον έλεγχο, χωρίς όμως να κάνει άλλη τελική προς την εστία, κάτι που την περιόρισε αισθητά. Ωστόσο ούτε η Χετάφε κατάφερε να κάνει τη… ζημιά και να ισοφαρίσει, με τους παίκτες του Χουλέν Λοπετέγκι να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να παραμένουν στη κυνήγι της «Βασίλισσας».

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Μοντιέλ, Κουντέ (46’ Γκουντέλι), Φερνάντο, Τόρες (62’ Ράκιτιτς), Χορδάν, Πάπου Γκόμες (90’ Όσκαρ), Μιρ, Οκάμπος

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Σουάρεθ, Μίτροβιτς, Σίλβα (71’ Γιάνκτο), Ντζενέ, Κουένκα (86’ Βιτόλο), Μακσίμοβιτς, Αλενιά, Φλορεντίνο (86’ Καμπάκο), Μάτα (64’ Πόβεδα), Ουνάλ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024