Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθικός Ποντένσε χάρισε την πρόκριση στην Γουλβς

Μυθικός Ποντένσε χάρισε την πρόκριση στην Γουλβς

Με τον πρώην ερυθρόλευκο Ντανιέλ Ποντένσε να κάνει… όργια με δύο γκολ και ασιστ η Γουλβς κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, επικρατώντας με 2-0 της Σέλφιντ Γιουνάιτεντ εντός έδρας. Προκρίσεις για Λίβερπουλ, Τότεναμ, Νοριτς.

Με τον Ντάνιελ Ποντένσε να κάνει εμφάνιση καριέρας η Γούλβς πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του FA Cup. Άρχικα ο 24χρονος Πορτογάλος με το τρίτο του τέρμα στον θεσμό, κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού τους «Λύκους» στο 15’, ενώ στο 72’ ήταν αυτός που σέρβιρε το 2-0 στον Σεμέδο.

Ωστόσο ο εξτρεμ της Γουλβς ήταν ασταμάτητος, και στο 80’ ξαναχτύπησε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δίνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, σφραγίζοντας έτσι για τους «Λύκους» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Μπρούνο Λαγκ να παίρνει την πρόκριση η οποία φέρνει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του… Ντάνιελ Ποντένσε. 

Εύκολα στην επόμενη φάση η Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσμίκα να μένει στον πάγκο για τις απαραίτητες «ανάσες» κατάφερε να πάρει την νίκη πρόκριση με ανατροπή απέναντι στην Σριούσμπερι. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 27’ με τέρμα του Ουντό, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα ο Γκόρντον έφερε το ματς στα ίσα, με τον Φαμπίνιο να ολοκληρώνει την ανατροπή για τους «Reds» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 44’.  

Στην επανάληψη ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε αλλάγες και μια από αυτή, ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο στο 78’ έκανε το 3-1, δίνοντας μαξιλαράκι ασφαλείας στους γηπεδούχους. Το 4-1 διαμόρφωσε ο Φαμπίνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση. 

 

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024