Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επική ανατροπή της Γιουβέντους στη Ρώμη (4-3)

Επική ανατροπή της Γιουβέντους στη Ρώμη (4-3)

Σε ένα απίθανο ματς στο «Ολίμπικο» η Γιουβέντους που βρέθηκε να χάνει με 3-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, έφυγε νικήτρια με 4-3 κόντρα στη Ρόμα κι ελπίζει για τετράδα.

Τι ματσάρα ήταν αυτή! Στο κορυφαίο πιθανότατα παιχνίδι της σεζόν στη Serie A η Γιουβέντους επικράτησε με 4-3 της Ρόμα στο «Ολίμπικο» και έμεινε ζωντανή στην υπόθεση τετράδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά κατάφεραν να μην πάρουν ούτε τον βαθμό στο τέλος αφού έχασαν και πέναλτι.

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και απείλησε με τον Έιμπραχαμ στο 7′, αλλά ο Σέζνι κράτησε το μηδέν. Δεν μπόρεσε να κάνει όμως το ίδιο και τέσσερα λεπτά μετά όταν ο Άγγλος τον νίκησε και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού επτά λεπτά μετά ήρθε η απάντηση της Γιούβε, με τον Ντιμπάλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο μέρος η Ρόμα σκόραρε νωρίς. Στο 48′ ο Μχιταριάν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ντε Σίλιο και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι για το 2-1. Πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 3-1 με άψογη εκτέλεση του Πελεγκρίνι και κάπου εκεί οι περισσότεροι θα πίστεψαν πως η πλάστιγγα είχε γείρει για τα καλά υπέρ της Ρόμα.

Η Γιούβε όμως δεν είχε μιλήσει ακόμα. Από τρομερή ενέργεια και σέντρα του Μοράτα ο Λοκατέλι μείωσε σε 3-2 στο 70 και στο 74′ ο Κουλουσέβσκι με σουτ έγραψε και το 3-3. Η Ρόμα τα είχε χαμένα και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή χάρη σε όμορφο σουτ του Ντε Σίλιο στο 77′ ο οποίος έκανε το 3-4.

Το παιχνίδι έγινε ροντέο και στο 81′ η Ρόμα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ντε Λιχτ ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πελεγκρίνι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Σέζνι και το 3-4 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Βίνια, Ιμπάνιεθ, Μχιταριάν, Βερετού (78’ Πέρεθ), Κριστάντε, Μέιτλαντ Νάιλς, Πελεγκρίνι (87’ Μαγιοράλ), Έιμπραχαμ, Αφενά Γκιάν (71’ Σομουρόντοβ)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (64’ Αρτούρ), ΜακΚένι, Ντιμπάλα (82’ Κιελίνι), Κεν (64’ Μοράτα), Κιέζα (32’ Κουλουσέβσκι).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024