Πασίγνωστη τραγουδίστρια κατηγορεί ποδοσφαιριστή για ενδοοικογενειακή βία
Όπως ανακαλύπτει η εφημερίδα Kurir, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έφτυσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε στην περιοχή του προσώπου, όπου φέρεται να τραυματίστηκε στη δεξιά πλευρά σαν να κόπηκε
Σάλος στη Σερβία με τις καταγγελίες της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Γέλενε Καρλέουσα, η οποία καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της Ντούσκο Τόσιτς για ενδοοικογενειακή βία.
Όπως ανακαλύπτει η εφημερίδα Kurir, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έφτυσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε στην περιοχή του προσώπου, όπου φέρεται να τραυματίστηκε στη δεξιά πλευρά σαν να κόπηκε.
Η Γέλενα κατήγγειλε στην αστυνομία τον σύζυγό της και αρνήθηκε ιατρική βοήθεια, ενώ η αστυνομία πήγε στη διεύθυνση του σπιτιού τους.
Όπως αναφέρει η Kurir από πηγές προσκείμενες στην έρευνα, η τραγουδίστρια δεν σταματά να κλαίει, ενώ τα παιδιά δεν αφήνουν την αστυνομία να πάρει τον μπαμπά τους.
Το σκάνδαλο με τον Βράνιες
Υπενθυμίζεται ότι και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, βρέθηκε σε ροζ σκάνδαλο με την παντρεμένη τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα, με την οποία φέρονται να αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες.
Ο Βόσνιος στόπερ είχε παραδεχθεί πως είχε δεσμό με την παντρεμένη γυναίκα και τόνισε πως πέρασε και καλά μαζί της.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.