Βαγγέλης Κονιτόπουλος – Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να φοράει μάσκα
«Δεν νομίζω ότι με προφυλάσσει. Αν με ρωτάς, δεν θέλω να εμβολιαστώ», τονίζει ο μουσικός καλλιτέχνης.
O Βαγγέλης Κονιτόπουλος εξηγεί στο «MEGA Καλημέρα» γιατί δεν θέλει να φοράει μάσκα και μίλησε για τις ημέρες που πέρασε στο νοσοκομείο με κοροναϊό.
«Μπορεί να παίζω ζωντανή μουσική μόνο για εμβολιασμένους, αλλά τα τραγούδια μου τα ακούνε όλοι. Δεν ήθελα να φοράω μάσκα, γιατί δεν νομίζω ότι με προφυλάσσει… Νόσησα με κοροναϊό ελαφρά. Αν με ρωτάς, δεν θέλω να εμβολιαστώ», είπε.
Για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο η «Βασίλισσα» του νησιώτικου τραγουδιού είναι η Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη, και μαζί με τον Γιώργο Κονιτόπουλο έκαναν γνωστά τα νησιώτικα.
Ο καλλιτέχνης δήλωσε πως έχει μία κόρη 6 χρονών, ενώ τα αγόρια του έχουν πια μεγαλώσει και έκαναν τις δικές τους οικογένειες.
Πολλές φορές του έχει τύχει να περνούν την κόρη του για εγγονή του κι εκείνο που επιθυμεί είναι τα παιδιά του να έχουν μία πιο ζεστή σχέση με την κόρη του, αν και αναγνωρίζει πως η διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους είναι μεγάλη.
«Η σύζυγός μου, Ρούλα, είναι θαυμάστριά μου. Είχε έρθει στο κέντρο και γνωριστήκαμε από μακριά. Είδα την γυναίκα μου μαζί με τις φίλες της και λέω μάγκα, εδώ έχει αφρό. Τι να κάνεις; Είσαι πολύ μεγάλος’. Δεν έδωσα σημασία και δούλεψε!», είπε για την γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του.
Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα
- Επεισοδιακή καταδίωξη στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι επαφές του σμηνάρχου με τον Κινέζο σύνδεσμο, ερευνώνται δύο απόστρατοι



