
Θεσσαλονίκη – Μετέτρεψαν σε μπουζούκια τις τουαλέτες μαγαζιού
Το τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί στο υπόγειο, στον χώρο έξω από τις τουαλέτες.
Σε μπουζούκια μετατράπηκε κέντρο διασκέδασης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης όπου δεκάδες θαμώνες έκαναν πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στις τουαλέτες.
Ένα βίντεο κάνει τον γύρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει ότι αν και το μαγαζί έμοιαζε άδειο, το τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί στο υπόγειο, στον χώρο έξω από τις τουαλέτες.
Το ποτό ρέει άφθονο, η μουσική ακούγεται στη διαπασών και το κέφι είναι στο κόκκινο. “Σας γλεντάμε όλους… μια κανονική Πρωτοχρονιά!” γράφει στη λεζάντα ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο TikTok και μετά έγινε η διανομή του στο Twitter.
Οι άλλοι στήσανε μπουζούκια στις τουαλέτες, αλλά φταίει η κυβέρνηση που δεν έφτιαξε 10 εκατομμύρια ΜΕΘ σύμφωνα με τον Πολακη. pic.twitter.com/hmfzBmlKVU
— Δημόσιος Υπάλληλος (@Tou_Dhmosiou) January 1, 2022
Η ΕΛ.ΑΣ., μετά από έλεγχο που διενέργησε, συνέλαβε δύο άτομα, έναν 27χρονο, που ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία 22χρονη υπεύθυνη του καταστήματος. Επίσης, οι αρχές επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τη μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορoναϊού.
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου



