Τεράστια ουρά για rapid test έχει σχηματιστεί την Κυριακή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ.
Η ουρά ξεκινάει από την πλατεία και φτάνει μέχρι την οδό Ομήρου. Μοιράζονται δε και νούμερα για να υπάρξει τάξη.
Οι περισσότεροι πολίτες λένε ότι ήρθαν για τεστ προληπτικά, ενώ κάποιοι δήλωσαν στον ΣΚΑΪ ότι περίμεναν τουλάχιστον 1 ώρα. Όπως ανέφεραν, βρήκανε ευκαιρία για δωρεάν ράπιντ τεστ λόγω των ημερών, μια και τα διαγνωστικά κέντρα είναι κλειστά, πολλοί ωστόσο ομολογούν ότι φοβούνται πως έχουν κολλήσει.
Το συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία Νέας Σμύρνης έως τις 3 μετά το μεσημέρι.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.