Οικονόμου – Τι απάντησε στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της πανδημίας
Ο Γιάννης Οικονόμου έκανε δήλωση μετά τη δημοσίευση του νέου άρθρου του Αλέξη Τσίπρα.
«Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πανδημίας παγκοσμίως, το αντιπολιτευτικό μένος και οι ολοκληρωτικές αντιλήψεις οδηγούν τον κ. Τσίπρα. Λασπολογεί, υβρίζει, αμφισβητεί ευθέως τη δημοκρατική λειτουργία», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου μετά τη δημοσίευση του άρθρου του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Στην ίδια δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει ότι: «Όμως όσα λέει είναι μονίμως κάτω από τον πήχη των απαιτήσεων της περίστασης και των προσδοκιών της κοινωνίας.
Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα είχε συμβεί στην Ελλάδα, αν από την αρχή της πανδημίας είχαμε ακούσει τον κ. Τσίπρα, ειδικά σε όσα κατά καιρούς έλεγε για τον εμβολιασμό και την εκπαίδευση.
Από την ιστορία του κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί, ειδικά σε έναν τόπο που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή και την πόλωση. Η κυβέρνηση επενδύει σε πράξεις και παράγει έργο. Κάθε άλλη σύγκριση περιττεύει».

- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442