
Μαίρη Χρονοπούλου – Απίθανες αποκαλύψεις για την ηθοποιό – «Έγινε ντίρλα για να…»
Φοβερές αποκαλύψεις...
Ιστορίες από τους μεγάλους ηθοποιούς από τον ελληνικό κινηματογράφο διηγήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4 κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου.
«Το βιβλίο το τυραννάμε με την Μαίρη γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις. Το λέω για πρώτη φορά δημόσια γιατί εγώ έχω μια άλλου είδους συνταγή για μια βιογραφία κι η Μαίρη μια διαφορετική. Εγώ πρώτα από όλα δεν γίνεται να μην γράψω για το σινεμά και το θέατρο. Η Μαίρη δεν θέλει, θέλει πιο σημερινά και φιλοσοφημένα πράγματα. Μωρέ αυτά είναι πολύ παλιομοδίτικα μου λέει. Είναι η καταγραφή της ζωής σου, το ένδοξο παρελθόν σου. Δεν γίνεται να μην τα πεις» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.
«Για να πει την Γυναίκα του Γλεντιού, έγινε ντίρλα. Δεν το ξέρει ο κόσμος. Πήρε μια πορτοκαλάδα, την άδειασε κι έβαλε κονιάκ. Το ήπιε γιατί προερχόταν από ποιοτικό θέατρο. Ερχόταν από μια μεγαλοαστική οικογένεια και θα πάει να χορέψει τσιφτετέλι; Τής λέει η μάνα της ντροπή τι είναι αυτό. Τελικά για να κάνει αυτήν την σκηνή, ήπιε το κονιάκ, έγινε ντίρλα και τα έδωσε όλα. Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και θέλω να τα γράψω» σημείωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Σέρρες: Για μπλόκο στον Προμαχώνα ετοιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming


