Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου - Η εξομολόγηση για τον μεγάλο έρωτα με τον Μίμη Πλέσσα

Μαίρη Χρονοπούλου – Η εξομολόγηση για τον μεγάλο έρωτα με τον Μίμη Πλέσσα

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον έρωτά της για τον θρυλικό συνθέτη. Τι αποκάλυψε;

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Προσωπικά» η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της.

Μάλιστα, έκανε ειδική μνεία στον πρώτο της μεγάλο έρωτα που ήταν ο Μίμης Πλέσσας.

«Τι απελπισμένος έρωτας»

«Ήμουν 15-16 χρόνων με κοτσίδες, τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσεις από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Τι απελπισμένος έρωτας. Μια Ιουλιέτα πρώιμη. Δεν πέρασαν πολλοί άντρες από τη ζωή μου όπως μου έχουν καταλογίσει. Έμενα με όλους πολλά χρόνια. Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά. Πήρα πολλά. Το πάρε – δώσε με τους άντρες ήταν ικανοποιητικό» είπε.

Μάλιστα, θυμήθηκε ότι όταν είχε μάθει ότι παντρεύεται φόρεσε μαύρο ταγέρ και μαύρες γόβες και πήγε στην εκκλησία για να του ευχηθεί.

«Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 ανθρώπους»

Επίσης, αναφέρθηκε στον έναν και μοναδικό γάμο το 1975 με τον πρώην δήμαρχο Σπάτων και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμο Μπότσαρη ο οποίος διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Τρεις τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο, ήξερα ότι ο γάμος δεν θα διατηρηθεί. Δυο μέρες μετά τον γάμο ετοίμασα τις βαλίτσες μου, τα μάζεψα και πήγα Θεσσαλονίκη», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πήγα στην εκκλησία με μια Ρολς Ρόις 5 ετών, η οποία διαλύθηκε. Οδηγούσε ο Κώστας Καρράς. Είχαν πέσει πάνω γύρω στους 8.000 ανθρώπους. Δεν μπορούσαν οι αστυνομικοί να κρατήσουν τον κόσμο. Ο Θανάσης Βέγγος ούρλιαζε στον γάμο μου: “Μαίρη! Κάποτε είχες πει ότι θα παντρευόσουν έναν άντρα σαν εμένα, αυτός που παίρνεις δεν μου μοιάζει”. Τον αγαπούσα πολύ τον Θανάση Βέγγο. Εγώ ήμουν σαν χαμένη».

«Γύρευα έναν καπετάνιο»

Στη συνέχεια, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για φωτογράφισή της για το Playboy και πώς το πήρε η μητέρα της.

«Την ενόχλησε πολύ το Playboy. Αλλά εκεί κυρία! 65 χρονών μου έδωσε χαστούκι και με έριξε από τη σκάλα. Δεν ήταν εύκολο να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Ο απογαλακτισμός εκείνη την περίοδο ήταν δύσκολος», τόνισε.

Για τους άνδρες που πέρασαν αλλά δεν έμειναν: «Σε όλη μου την ζωή γύρευα έναν καπετάνιο να του παραδώσει το τιμόνι της ζωής μου. Έκανα πολλές “οντισιόν” για αυτό, όχι τόσες όσες μου καταλογίζουν, αλλά κατέληξα να είμαι εγώ ο τιμονιέρης της ζωής μου και αυτό είναι πολύ κουραστικό. Ακόμα και τώρα υπάρχουν μερικοί ανόητοι που πιστεύουν ότι είμαι γυναίκα. Εγώ δεν το πιστεύω» είπε.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024