Τα βέλη του προς τον συμπαίκτη του στο Survivor, Γιάννη Χατζηγεωργίου εκτόξευσε ο Βαλάντης στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής , με αφορμή την ηγετική συμπεριφορά, που είχε ο νεαρός ηθοποιός ως προς το χτίσιμο της στέγης.
Ο Βαλάντης είπε: «το να γίνουν τα πράγματα πολύ πολύ γρήγορα νομίζω πως είναι από την πλευρά του Γιάννη. Έχει πανικοβληθεί και το καταλαβαίνω αυτό, προσπαθεί μες στον πανικό του να μιλάει συνεχώς».
«Δίνει εντολές, δηλαδή ένα είδος επιστάτη ο οποίος δεν έκανε και κάτι… Το να λες να κάνουμε αυτό και να κάνουμε το άλλο, είναι πολύ εύκολο! Πράγμα το οποίο κάποια στιγμή με εκνεύρισε. Το να τον ακούω δηλαδή συνεχώς να λέει τι να κάνουμε Απλά έδινε εντολές και κάποια στιγμή δεν άντεξα και του είπα, «Γιάννη σε παρακαλώ, πρέπει να σταματήσεις». Δεν μπορώ να έχω μια φωνη να λέει και ο ίδιος να μην κάνει κάτι».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας