Μιχάλης Ιατρόπουλος για Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Θέλει κρέμασμα»
«Το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας, είναι για μένα χειρότερο από τον βιασμό», τονίζει ο ηθοποιός.
«Χείμαρρος» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Ο ηθοποιός ήταν το πρωί της Δευτέρας (20/12) καλεσμένος στο «Πρωινό» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του παρουσιαστή, που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.
«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Διότι ένας βιασμός ξεχνιέται ή τέλος πάντων… Είναι χειρότερο από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», είπε και πρόσθεσε:
«Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό».
Στη συνέχεια, έκανε λόγο για έγκλημα: «Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Εννοώ για τον Αντώνη Κανάκη που γνωρίζω και ξέρω το ήθος του. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό και λέω ότι είναι έγκλημα».
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!




