Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου - «Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό»

Κατερίνα Καινούργιου – «Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε μετά από αυτά που άκουσε

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις της καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο , ξέσπασε λέγοντας

 «Θέλετε να σας πω τι έχει συμβεί μετά από αυτή την ιστορία, τι άκουγα σήμερα το πρωί στον Μελωδία. Ήταν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές και έλεγαν το εξής, ότι συζητούσαν με κάποιους γονείς, αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό που θλίβει είναι ότι μετά από αυτήν την ιστορία έχουν τρομάξει οι γονείς μικρών παιδιών και ανήλικων, φοβούνται για το μέσον που φλερτάρουν πια και δυστυχώς αν δεν στείλουν φωτογραφίες δεν θεωρείται και φλερτ. Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό», έλεγε έξαλλη παρουσιάστρια.

Τι δήλωσε η καταγγέλλουσα;

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγισε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα όπως αποδείχτηκε. Με προσκάλεσε στην Αλόννησο το περασμένο καλοκαίρι για να το λύσουμε, γιατί το είχε μετανιώσει όπως μου έλεγε. Εγώ πήγα γιατί ήθελα να καταλάβει πόσο σημαντικό λάθος ήταν αυτό το οποίο έκανε και ήθελα πραγματικά να είχε μετανιώσει.

Εκεί γνώρισα και την κοπέλα που παντρεύτηκε τώρα και την είχα προειδοποιήσει. (…). Ήθελα πραγματικά να του δώσω μία ευκαιρία αλλά μόνο αν είχε μετανιώσει πραγματικά. Ωστόσο, προσπάθησε να με ξεγελάσει και πάλι, οπότε μόλις είδα τη νέα κοπέλα το κατάλαβα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μία ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο όπως σας προανέφερα, με έκανε να δώσω τέλος σε αυτή τη σχέση», είπε η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024